H » Student Party » "Toamna studenteasca" 2014 a ajuns la final !
"Toamna studenteasca" 2014 a ajuns la final !
Casa de Cultură a Studenţilor Craiova în parteneriat cu ONG-urile studenţeşti au organizat, în perioada 1-30 noiembrie 2013, „Toamna studenţească”. Scopul acestui proiect a fost acela de a organiza evenimente şi acţiuni care să-i atragă pe studenţii care doresc să se implice în activităţile CCS Craiova.

Sub egida acestui proiect, la Craiova s-au desfăşurat balurile „bobocilor” din anul 2014. Atractivitatea evenimentelor a constat în concerte ale unor trupe în vogă, iubite de tineri, precum şi concursuri de miss cu premii.

Startul petrecerilor studenţeşti a fost dat pe 11 noiembrie cu balul Facultăţii de Ştiinţe ale Naturii Craiova, Facultatea de Inginerie Electrica , Facultatea de Litere, organizatorii au invitat  la acest bal artistul Skizzo Skillz.

A urmat, pe 13 noiembrie 2014,  balul dreptilor si basarabenilor - Tineri pentru viitor, organizat A.S.D. - U.C. & E.L.S.A. & A.S.B., pe 13 noiembrie, unde au fost invitaţi să anime cu un spectacol de Stand –up Comedy Sica si Fulvio , iar la final au incantat publicul cu melodii recente  trupa CIA .

Proiectul a continuat  pe 25 noiembrie, atunci când a avut loc Balul Bobocilor 2014, organizat de Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica, Facultatea de Mecanica, Facultatea de Stiinte Sociale, Departamentul de Agricultura, unde au concertat Vescan si Doddy, iar după decernarea premiilor  a cântat trupa Parazitii.

Proiectul „Toamna studenţească” s-a încheiat cu Balul Bobocilor Economisti si Vorticultori, care a avut loc în data de 26 noiembrie. Invitaţii speciali ai acestui eveniment a fost trupa CIA.

“Se poate spune că, iniţial, în organizarea proiectului nu erau implicate mai mult de două-trei organizaţii studenţeşti, iar acum, în acest format, au fost implicate cel puţin 10 ONG-uri. Interacţiunea studenţilor cu instituţia noastră s-a realizat prin implicarea unui număr de minim 200 de voluntari”, a declarat Ionuţ Dumitrache, director Casei de Cultură a Studenţilor Craiova.

Articole recente
Ne găsiţi pe facebook