H » Student Party » A început „Toamna studenţească”
A început „Toamna studenţească”
Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova în parteneriat cu ONG-urile studenţeşti organizează în perioada 1-30 noiembrie 2013 „Toamna studenţească”, proiect ce are ca scop organizarea de evenimente şi acţiuni pentru atragerea tinerilor studenţi boboci şi implicarea lor.

Sub egida acestui proiect se vor derula balurile „bobocilor” din anul 2013. Aceste evenimente constau concerte ale unor trupe în vogă şi concursuri de miss cu premii, organizarea lor va presupune implicarea a 200 de studenţi. Conform programului, petrecerile studenţeşti au început pe 5 noiembrie cu balul Universităţii de Stiinte Exacte (Matematica – Informatica, Chimie, Fizica) Craiova , vor continua pe 20 noiembrie cu balul studenţilor de la Litere si Inginerie Electrică şi se vor încheia cu balul facultăţilor de Mecanică, Automatică, Agricultură si Horticultură, Ştiinte Sociale, Teologie, Economie şi Administrarea Afacerilor pe 27 noiembrie. În deschiderea balului Universităţii de Ştiinţe Exacte a cântat Kraftu, urmând ca publicul să fie încântat de către Liuba. Cei doi artşti fac parte din proiectul Urban Studio, desfăşurat de CCS Craiova.
Spectacolul a continuat în paşi de dans cu trupa Urban Crew a CCS Craiova, apoi trupa C.I.A. a destins atmosfera cu cele mai noi melodii, dintre care şi ultima melodie NaiHazzz, iar în închierea balului a cântat Puya. După show-ul incendiar, oferit de trupa C.I.A si Puya, Rashid i-a facut lui Puya turul Casei de Cultură a Studenţilor, inclusiv şi studioul de înregistrări unde au ascultat o serie de instrumentale in vederea unei viitoare colaborări.
 

Articole recente
Ne găsiţi pe facebook