Casa de Cultură a Studenţilor Craiova în parteneriat cu ONG-urile studenţeşti au organizat, în perioada 1-30 noiembrie 2013, „Toamna studenţească”. Scopul acestui proiect a fost acela de a organiza evenimente şi acţiuni care să-i atragă pe studenţii care doresc să se implice în activităţile CCS Craiova.
Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova, în parteneriat cu ONG-urile studenţeşti, organizează “Toamna studenţească”.
În data de 1 octombrie 2014 Radio Campus a împlinit un an, iar cu această ocazie au organizat evenimentul Live Session. Au participat la eveniment artiști de la Casa de Cultură a Studenților (CCS) Craiova și studenți de la Departamentul de Arte din cadrul Facultății de Litere, care au susținut concerte live în studioul Radio Campus.
Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova în parteneriat cu ONG-urile studenţeşti organizează în perioada 1-30 noiembrie 2013 „Toamna studenţească”, proiect ce are ca scop organizarea de evenimente şi acţiuni pentru atragerea tinerilor studenţi boboci şi implicarea lor.
Articole recente
Ne găsiţi pe facebook
CCS Craiova pe Facebook