H » Educație » Trupa de Teatru Dans Microbis, din Sibiu, vine la Craiova !
Trupa de Teatru Dans Microbis, din Sibiu, vine la Craiova !
In data de 27 noiembrie 2014, ora 20:00, Trupa Microbis, din Sibiu, prezinta spectacolul de Teatru Dans "Damnatul", regia Hugo Wolff.

Al doilea spectacol, pus in scena la Craiova, este  "Interviu cu un ego", regia Hugo Wolff , in data de 28 noiembrie 2014, ora 14:00. Evenimentul are loc in Sala Studio a Casei de Cultura a Studentilor Craiova.

Trupa Microbis este condusa de fondatorul si coordonatorul ei, coregraful Hugo Wolff. Membrii sai sunt studenti care iubesc dansul si care sunt capabili sa execute coregrafii complicate, demne de orice dansator profesionist. Ultima imbucatura din... dragoste este un proiect care a fost prezentat in tara si strainatate care a avut un mare succes si care continua sa fie solicitat la diverse festivaluri internationale. 

"Frumoasa şi Bestia", "Compasiune", "Balade", "Beţivii", "Metamorfoza lui Narciss", "Clipe de luciditate", "Curtea Miracolelor", "Adam şi Eva" sau "Teodora împărăteasa Bizanţului" sunt doar câteva dintre spectacolele cu care Microbis a adus premii la Sibiu, coregrafiile devenind, odată cu trecerea timpului, din ce în ce mai sofisticate.

Aceste spectacole fac parte din prima ediție a Festivalului Național de Teatru Studențesc ”Yote Fest!” Craiova 2014. 

Articole recente
Ne găsiţi pe facebook