H » Educație » Noaptea Cercetătorilor în holul central al Universității din Craiova.
Noaptea Cercetătorilor în holul central al Universității din Craiova.
Există o serie de experimente ale facultăţilor şi departamentelor Universităţii din Craiova.

    Puteți vedea sistemul “Smart Hotel Room ” dezvoltat de studenți de la Facultatea de Automatică, Electronică și Calculatoare, aceștia fac parte și din cadrul proiectului "Student Informatics" organizat de CCS Craiova. Studenții au fost  îndrumați de Asist. Univ. Dr. Ing. Sorin Ilie, coordonatorul proiectului "Student Informatics". Acest sistem presupune eliminarea necesității cheilor, întrerupătoarelor și sistemelor de securitate în hoteluri.

   La acest eveniment există o serie de experimente ale facultăţilor şi departamentelor Universităţii din Craiova – Facultatea de Matematică şi Ştiinţe ale Naturii – Departamentul de Fizică, Departamentul de Chimie, Departamentul de Geografie, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Agricultură şi Horticultură – Departamentul de Biologie şi Ingineria Mediului, AstroED centrul de cercetare şi educaţie în astronomi.

  Există  zone destinate celor mici, plină de jocuri care să le stimuleze creativitatea şi gândirea critică, dar şi să-i binedispună.

  Evenimentul Noaptea Cercetătorilor, se află la a VIII-a ediţie în România şi a IX-a ediţie la nivel european.

Articole recente
Ne găsiţi pe facebook