H » Educație » Festivalul National de Teatru Studentesc "Yote Fest !" s-a terminat !
Festivalul National de Teatru Studentesc "Yote Fest !" s-a terminat !
Casa de Cultură a Studenților Craiova a organizat în perioada 27 noiembrie 2014 – 01 decembrie 2014 prima ediție a Festivalului Național de Teatru Studențesc ”Yote Fest!” Craiova 2014.

La prima ediție a Festivalului Național de Teatru Studențesc ”Yote Fest!” Craiova 2014 au participat trupe de teatru studențesc de la Casele de Cultură ale Studenților din Craiova și Sibiu.

Pe data de 27 noiembrie 2014, s-a desfasurat deschiderea Festivalului Național de Teatru Studențesc ”Yote Fest!” Craiova 2014, tot in seara deschiderii, participantii au avut parte de un spectacol de Teatru Dans "Damnatul", regia Hugo Wolff. Evenimentele s-au desfasurat in Sala Mare a Casei de Cultura a Studentilor Craiova.

In ziua urmatoare, Trupa Microbis, din  Sibiu, au incantat publicul cu spectacolul de Teatru Dans "Interviu cu un ego", regia Hugo Wolff. De la ora 18:00, s-a petrecut Atelierul de improvizatie si Arta Actorului, in care doritorii au descoperit tainele actoriei. Evenimentele s-au desfasurat in Sala Studio a Casei de Cultura a Studentilor Craiova.

Cu această ocazia CCS Craiova a inaugurat și o nouă sală de spectacole, modernizată în această toamnă cu fonduri de la Ministerul Tineretului și Sportului.

Festivalul a continuat, cu Trupa de teatru FaceAct Craiova, care au interpretat piesa de teatru "Romeo si Julieta" dupa W. Shakespeare, in  regia Mirelei Gaman. Dupa piesa de teatru, spectatorii s-u delectat cu spectacolul de Stand-Up Comedy cu “Ada & Geo”. Cele doua evenimente s-au desfasurat in Sala Studio a Casei de Cultura a Studentilor Craiova.

In finalul Festivalului, Trupa Theatron Craiova, au interpretat  spectacolul "Ultimul Godot" de M. Visniec, regia Stefan Florescu. In continuarea serii s-a desfasurat spectacolul "Maestrul" de E. Ionesco, regia Stefan Florescu.

La sfarsitul serii a avut loc Festivitate de Premiere, in care origanizatorii au multumit tuturor trupelor de teatru pentru spectacolele oferite, partcipantiilor lcat si celor care au ajutat la realizarea primei editii a Festivalului National de Teatru Studentesc “Yote Fest !” Craiova 2014.

Articole recente
Ne găsiţi pe facebook