H » Cultură » Statuile vii din Parcul Romanescu, un proiect de succes al Casei de Cultură a Studenţilor Craiova
Statuile vii din Parcul Romanescu, un proiect de succes al Casei de Cultură a Studenţilor Craiova
Casa de Cultură a Studenților Craiova și trupa de teatru amator Face Act au o organizat sâmbătă, 12 iulie, o „expoziție de statui vii” în Parcul Romanescu. Acest eveniment face parte din proiectul " Face Act Summer 2014".

Trupa de teatru amator Face Act a surprins deja publicul prin originalitate, în piesele jucate pe scena Casei de Cultură a Studenților Craiova. De data aceasta, tinerii actori amatori s-au îmbrăcat în costume inedite şi şi-au pictat corpul pentru a crea impresia că sunt cu adevărat nişte sculpturi, provocând astfel imaginația trecătorilor.

„Este nevoie de foarte mult talent, capacitate de concentrare și exercițiu pentru a ajunge o «statuie» de succes. Trebuie să rămâi nemișcat o lungă perioadă de timp, iar acest lucru cere autodisciplină impecabilă. Este un lucru greu de realizat, dar nu imposibil, după cum am dovedit”, a declarat Ștefania Făgețeanu, una dintre membrele trupei Face Act.

„Prin evenimentele create ne dorim să aratăm că tinerii Craiovei sunt pasionaţi de artă. Trupa de teatru Face Act este formată din studenţi ai Universităţii din Craiova, care ne demonstrează că prin cultură putem deveni oameni mai buni”, a adăugat actriţa Mirela Găman, coordonator Face Act. 

           

 

 

Articole recente
Ne găsiţi pe facebook