H » Cultură » "Face Act Summer 2014"
"Face Act Summer 2014"
În perioada iulie - august 2014 se va desfășura proiectul “Face Act Summer 2014”.Trupa de teatru amator Face Act a Casei de Cultură a Studenților Craiova, dorește prin acest proiect, să promoveze mișcarea de teatru amator în comunitatea craioveană.

FaceAct a debutat în primăvara anului trecut, mai exact pe 1 aprilie 2013. Este o trupă de teatru amator ce are în componență studenți ai Univesității din Craiova, de la diferite specializări aflați sub coordonarea actriței Mirela Găman.

Apariția FaceAct a pornit de la idea formării unei trupe de teatru neconvenționale care, în primul rând, ajută tinerii să se cunoască și să se dezvolte pe plan personal fiind puși în ipostaze pe care nu și le-ar fi imaginat. Printre cele mai importante moment illustrate pe scena Casei de Cultură a Studenților din Craiova se numără: ”Art show”, ”Crăciun improvizat”, Pacea cu zmeii”, ”Telecomandați”, și cel mai recent ”ScufițaRoșie”.

În cadrul  proiectului “Face Act Summer 2014 ” vor fi o serie de evenimente culturale. Desfășurarea lor va fi in spații neconvenționale sub forma evenimente stradale , menite să atragă atenția comunității asupra importanței actului cultural indiferent de momentul zilei.

Obiectivul acestui proiect este de a transforma Craiova într-un adevărat oraș cultural.

Articole recente
Ne găsiţi pe facebook