H » CCS Craiova » Piesa de teatru “Scaunele”, în premieră la CCS Craiova
Piesa de teatru “Scaunele”, în premieră la CCS Craiova
Trupa Theatron a Casei de Culturã a Studenţilor Craiova îi invitã pe craioveni sâmbãtã, 30 noiembrie a.c. începând cu ora 19.00, sã ia parte la premiera spectacolului scaunele, în regia lui Eugen Ionescu.

Personajele din piesã sunt interpretate de cãtre tineri studenţi de la Facultatea de Drept, Medicinã şi Litere. Rolurile sunt complexe, au o infinitate de faţete, iar pentru interpretarea lor  actorii trebuie sã aibã talent şi un minim de cunoştinţe ce þin de arta actoriceascã. „Scaunele  este o piesã existenţialã  scrisã cu umor, o introspecţie în propria noastrã existenţã, cu realizãri şi eşecuri, cu fapte la vedere  şi fapte ascunse”, a declarat Ştefan Florescu, coordonator al trupei de teatru Theatron.
Piesa de teatru se desfãşoarã mâine în sala mare a Casei de Culturã a Studenţilor Craiova. Intrarea este liberã. Nicoleta Lãzãrescu şi Paul Cucu vor interpreta cele douã personaje din piesa de teatru. Rolul oratorului este interpretat de Ştefan  Diaconescu, student la Facultatea de Medicinã. Oratorul este  un personaj absolut fabulous pe care, sigur, auditoriul nu o sa-l uite.
 

Articole recente
Ne găsiţi pe facebook