H » Asociații Studențești » Deschide-ți inima prin sport! o campanie încheiată cu succes
Deschide-ți inima prin sport! o campanie încheiată cu succes
Sâmbătă, 22 martie, s-a desfășurat în Parcul Național Nicolae Romanescu, evenimentul caritabil „Deschide-ți inima prin sport!”.

În cadrul acestuia s-au strâns aproximativ 2900 lei  pentru dotarea cu aparatură specializată a sălii de kinetoterapie a Centrului de recuperare pentru copilul autist, Tedy Bear. Persoanele care au participat la cros, s-au prezentat la locația menționată anterior, începând cu ora 10:00 pentru înregistrare. Startul s-a dat la ora 12:00. Evenimentul a fost  organizat de către Asociația Studenților din Facultatea de Fizică din Craiova, Asociația Studenților de la Facultatea de Educație Fizică, Sport și Kinetoterapie, Centrul de Educație și Dezvoltarea Resurselor Umane și Asociația pentru Promovarea Tinerilor ca micro-proiect, parte din proiectul-cadru “De la Comunități la Comunitate”, dezvoltat de PR Pătrat împreună cu JCI Craiova și finanțat prin programul de responsabilitate socială “HEINEKEN Pentru Comunități”.
„Crosul “Deschide-ți inima prin sport!” a fost ultimul micro-proiect din cadrul proiectului  “De la Comunități la Comunitate” și suntem încântați că am încheiat cu un asemenea impact asupra oamenilor, dar cel mai mult ne bucură faptul că am strâns banii necesari din dorința ca Centrul pentru copiii autiști să-și achiziționeze echipamantul necesar. Participanții și-au deschis inima și au donat cât au dorit, după care mămici, tatici, copii, adolescenți au alergat împreună pentru o cauză nobilă. Toți participanții au fost întâmpinați la sosire cu aplauze, apă și diplome de participare”, a declarat Elena Ramela Ciobotea,  președintă ASFFC, organizație coordonatoare.    
 „Proiectul ”De la Comunități la Comunitate” s-a încheiat. Mulțumim echipelor din micro-proiectele “Just do it!”, “Tu-ți decizi viitorul!”, “Get Ready!”, “Tic Tech”, “Post 2015” și “Deschide-ți inima prin sport!”. Echipa Managementul Comunităților este mândră că a fost martora unor proiecte de un real succes. Le mulțumim tuturor colaboratorilor, voluntarilor și membrilor ONG pentru că ne-au fost alături din august 2013 până în prezent. Iar dacă în ianuarie îi invitam la „Match&Catch”, acum ne revine plăcerea de a-i invita și la „Twist&Twine” - un eveniment de "înnodare" a legăturilor, de sărbătorire a realizărilor și de planificare a următorilor pași”, a declarat echipa Managementul Comunităților. „Twist&Twine” se va desfășura duminică, 30 Martie, la Casa de Cultură a Studenților Craiova, între orele 14:00 – 16:30
Proiectul “De la Comunități la Comunitate” a fost unul dintre cele două proiecte câștigătoare ale programului de responsabilitate socială “HEINEKEN pentru Comunități”, ediția 2013, dezvoltat de HEINEKEN în parteneriat cu Asociația CSR Nest în orașul Craiova. În urma unui proces de evaluare a tuturor proiectelor înscrise în programul de responsabilitate socială “HEINEKEN pentru Comunităţi”, juriul programului a desemnat cele două organizaţii nonguvernamentale câştigătoare în orașul Craiova care au primit un grant în valoare de 50.000 RON fiecare.                 

 

ȘTEFANIA DOBRE
 

Articole recente
Ne găsiţi pe facebook